Reviews

Trots op deze mooie woorden:

“Mijn dochter Yousra krijgt sinds een aantal weken ondersteuning/bijles van Gea. Gea heeft een hele fijne manier van werken. Samen met Yousra heeft ze eerst gekeken waar de struikelblokken liggen en hier een stappenplan voor gemaakt. Door de lesmethode kijkt Yousra altijd uit naar de lessen met Gea. Het is heel prettig om te zien dat yousra de tips en methodes ook echt toepast. Yousra is heel gemotiveerd geworden en ook een stuk vooruit gegaan op school!”

Jamila(Meppel)

“Ik heb zeer zeker wat aan de training gehad, want ik weet nu wanneer het faalangst is en hoe ik mijn gedachten kan omzetten. Ik vind uw begeleiding erg fijn. Ik voel mij erg zelfverzekerd bij u en vind het fijn dat ik er bij u ook makkelijk over kan praten.”

Rozemarijn(Heerenveen)

“Ik vond uw begeleiding echt heel fijn. U bent aardig, fijn om mee te praten en u bent een lief persoon. U wist ook veel, dat was ook handig. Mijn moeder heeft ook al een gedeelte gezegd wat u heeft gezegd, alleen wanneer mijn moeder het zegt werkt het niet voor mij. Nu ik het van u hoor, werkt het wel en wil ik het ook graag doen.”

Britt(Heerenveen)

“Ik heb zeker wat aan de training van u gehad, omdat ik mij minder druk maak en al twee weken geen migraine meer heb gehad. Ook vond ik de begeleiding goed en fijn dat u rustig en fijn praatte.”

Tim(Heerenveen)

“Onze zoon heeft zeker wat aan de training gehad. We merken dat hij zich minder druk maakt om zijn toetsen. Voorheen had hij wekelijks een migraine aanval en ik moet zeggen dat dit de laatste tijd echt een stuk minder vaak is.”

Ouders Tim(Heerenveen)

“Onze dochter heeft er zeker veel aan gehad! Het heeft haar enorm geholpen om te weten wat faalangst is, waar het vandaan komt en wat ze er zelf aan kan doen. Van fixed naar growth mindset, dat was een goede spiegel om voor te houden.”

Ouders Britt(Heerenveen)

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend kennismaken?