Basis- en voortgezet onderwijs

Het leerproces van een tiener is bepalend voor het niveau, het leerplezier en het welbevinden van de leerling. In de tienerjaren ontwikkelen kinderen zich naar jong-volwassenen en wisselen ze van basisschool naar middelbare school.

Al deze veranderingen zorgen ervoor dat sommige kinderen een beetje de weg kwijt raken. Dit kan te maken hebben met de lichamelijke en emotionele veranderingen, de grootte van de klassen, het groepsproces en de vele vakken met het huiswerk wat daarbij komt kijken.

Hoe fijn zou het zijn als je als organisatie jouw leerlingen hier goed op kan voorbereiden en een stevige basis mee kan geven voor in de toekomst.

Wanneer leerlingen een training of workshop gevolgd hebben, staan ze met meer zelfvertrouwen in hun leerproces. Van de kennis die ze hebben opgedaan en de inzichten die ze hebben gekregen gaan ze nog vaak profijt hebben.

Mijn aanbod voor organisaties

Als organisatie kun je bij mij terecht als er behoefte is voor meer ondersteuning bij het aanleren van plannen en organiseren, wanneer de motivatie van leerlingen verhoogd mag worden, als de voorbereiding voor toetsweken wel aan verbetering toe is, of als er sprake is van (faal)angst.

In mijn trainingen en workshops maak ik gebruik van interessante materialen en uitdagende werkvormen, zodat de leerling wordt uitgedaagd om zelf na te denken en een oplossing te vinden. De workshops en trainingen zijn zowel in groepsvorm als individueel te volgen.

Gelukkig weet ik nu hoe ik mij moet voorbereiden op een toets ”

Interesse?

In mijn praktijk bied ik verschillende workshops en trainingen aan. Hieronder staat een overzicht van de mogelijkheden. Wanneer je op de link klikt, krijg je een overzicht van de inhoud en de opbrengst van de workshop.

Hebben jullie advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Ik ga graag met jullie in gesprek om te kijken wat het beste bij jullie leerlingen past.

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend kennismaken?